Agenda

 

Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark

Het is altijd goed toeven en lekker en gezond eten bij deze pittoreske buurtboerderij op de Spaarndammerdijk  in Amsterdam!

Op vrijdag 5 april is het extra gezellig, want dan verzorgt Combolero 's avonds een swingend optreden!

Zie https://www.buurtboerderij.nl/ 

                                                      ¡Viva la vida!  

ScreenHunter_80 Apr. 24 21.19.jpg

Culinair festival Lekker Langedijk

Op vrijdag 24 mei, tijdens de eerste dag van LekkerLangedijk 2019, zullen wij jullie in tropische sferen brengen. Met een speciale avond vol met zonnige, swingende en Carribische (live) muziek.
Wie wordt jouw danspartner op LekkerLangedijk?

LekkerLangedijk steunt het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de  maatschappij. Zij bestrijden en voorkomen zij eenzaamheid, verminderen kwetsbaarheid en bevorderen zij zelfredzaamheid met als doel de oudere in staat te stellen zijn eigen leven te blijven leiden zoals hij/zij dat wenst.

ScreenHunter_80 Apr. 24 21.33.jpg

Tuinpark de Bretten

1 juni, op een heerlijke lange zaterdagse zomeravond speelt Combolero in het lommerijke groen van tuinpark de Bretten, alwaar het leven goed is.

Wie denkt er nog aan slapen gaan als de voeten ritmisch willen meebewegen met klassiekers als El Cuarto de Tula of Son de la Loma?

Verwelkom die heerlijke zomer!

Aanvang 20.00 uur. Neem je danspartner mee!

ScreenHunter_80 Apr. 24 21.51.jpg

Oscar’s Scheveningen; feest familie Bakker

Zondagzomernamiddag 2 juni is het goed toeven in Beachclub Oscars Scheveningen voor de gasten die het feest met de familie Bakker mogen vieren. Terwijl de zon langzaam zakt in de zee waaien de zwoele klanken van de Cumbia en de Bolero over het strand van Scheveningen. Onderweg naar warmere oorden, onderweg naar de bron.

ScreenHunter_80 Apr. 26 21.41.jpg

Colombian Summer Night

Amsterdam is op 3 juni het decor van de Colombian Summer Night;  in de tuin van Hotel Sofitel Legend the Grand gaan de cocktailglazen een rinkelend duet aan met de parelkettingen tegen het licht van de maanverlichte sterrenhemel op de warmbloedige klanken van de Son, de Guachira, de cha cha cha en al het mooie Latijns Amerikaanse idioom welk Combolero pleegt te brengen. Goza!

ScreenHunter_80 Apr. 24 22.05.jpg

La Boda de matrimonio

 

Op 30 augustus spelen wij op een besloten feest te Heemskerk. We kunnen u er dus helaas niet voor uitnodigen. 

Natuurlijk kunt u ons wel boeken om uw eigen feest te komen opluisteren!!!

                                                    

ScreenHunter_80 Apr. 26 21.30.jpg

Propuesta de matrimonio y fiesta de Matrimonio

Half-eind september gaan in Rotterdam twee mensen elkaar huwelijkse trouw beloven. Onder klinkende klanken van Combolero krijgt het feest een Mexicaans karakter.

We kunnen u er dus helaas niet voor uitnodigen. 

Natuurlijk kunt u ons wel boeken om uw eigen feest te komen opluisteren!!!

ScreenHunter_80 Apr. 26 21.12.jpg

Speel mee in het folk café

Op zaterdagavond 9 november presenteert het Folk Café Hoorn Latijns Amerikaanse folk-avond met Combolero. De avond bestaat uit twee delen: eerst zullen de muzikanten van Combolero een aantal nummers uit hun repotoire spelen; na de pauze wordt het publiek uitgenodigd kennis te nemen van de Son, de Cumbia, de Cha cha cha door middel van uitleg en de nadrukkelijke uitnodiging mee te spelen. Neem je sambaballen mee!

Trompettist gezocht

Mooi en authentiek klinkt die Latijns -Amerikaanse muziek van Combolero. Maar nog schetterender door toevoeging van een fijne trompet. Wie oh wie kent de leuke blazer die ons komt versterken?

Komt uw boeking hier te staan?

Onze agenda kent nog een aantal vrije weekenden. Graag komen wij spelen om ook uw feest of jubileum op te luisteren.

Bel voor een vrijblijvende offerte:

06 23793558